Ekonomi

Sevim, AKPARTI hükümetinin kumarı teşvik ettiğini ima etti

**Türk Gençliği Sanal Kumar Kıskacında**  Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Samed Sevim, gençlerin özellikle mobil uygulamalar ve internet siteleri üzerinden sanal kumara yöneldiğini ifade etti. Sevim, bu..

Sevim, AKPARTI hükümetinin kumarı teşvik ettiğini ima etti

**Türk Gençliği Sanal Kumar Kıskacında**  
Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Samed Sevim, gençlerin özellikle mobil uygulamalar ve internet siteleri üzerinden sanal kumara yöneldiğini ifade etti. Sevim, bu platformlarda kumarın masumlaştırıldığını, bir mobil oyun havasında sunulduğunu ve gençlerin bu tuzağa düştüğünü belirtti. Özellikle AKP hükümetinin neden olduğu ekonomik kriz ve eğitim politikalarının gençleri sanal kumara ve uyuşturucuya ittiğini vurguladı.

Sevim, gençlerin ufak miktarlarla başladığı sanal kumarın zaman içinde bağımlılığa dönüştüğünü, sitelerin başta kazandırıyor gibi görünse de daha sonra gençleri maddi ve manevi olarak tükettiğini söyledi. Bu durumun aileleri parçaladığını, gençleri borç batağına sürüklediğini ve intihara kadar götürebildiğini belirtti.

**Hükümet Teşvik Ediyor mu?**  
Sevim, AKP hükümetinin bu duruma seyirci kaldığını ve sanal kumarın başındaki kişilerin adeta sırtını sıvazladığını iddia etti. Instagram’ın bir hafta yasaklanmasına dikkat çeken Sevim, “AKP hükümeti sanal kumar çöplüğünü temizlemiyor. Geçtiğimiz günlerde kara para aklama gibi suçlardan tutuklu olan Polat ailesinin serbest bırakılması, adalete olan güveni sarsıyor.” dedi.

**Uyuşturucu Yaşı 14’e Kadar Düştü**  
Sevim, uyuşturucunun da Türk gençliğinin karşı karşıya olduğu bir diğer büyük sorun olduğunu ifade etti. Uyuşturucu kullanım yaşının 14-15 yaşlarına kadar düştüğünü belirterek, Afyonkarahisar’da uyuşturucu ticaretinin ve kullanımının ciddi oranda arttığını söyledi. Özellikle üniversite kampüsü karşısında yer alan Erenler Mahallesi’nin bu konuda risk taşıdığını, il merkezinde ve ilçelerde uyuşturucu ticaretinin yaygınlaştığını vurguladı.

**Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Ticareti Arttı**  
İl Gençlik Kolları olarak gençlerden gelen bilgilere göre, sosyal medya ve mobil uygulamalar üzerinden uyuşturucu ticaretinin kolayca yapıldığını belirten Sevim, yetkililerden bu ticareti durdurmak için acil adımlar atılmasını talep etti. Sevim, “Türk gençliğini her türlü pislikten uzak tutacağız. Onları milletimize faydalı bireyler haline getirmek için çalışacağız.” dedi.

 
#TürkGençliği #SanalKumar #UyuşturucuBataklığı #Afyonkarahisar #ZaferPartisi #GençlikUyuşturucuTehdidi #Adalet

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL