Ekonomi

Van'da Kayıp Olan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş'in Cansız Bedeni Bulundu

    18 Gün Sonra Acı Haber GeldiVan’da 27 Eylül 2024 Cuma günü KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in cansız bedeni, yapılan arama çalışmalarının..

Van'da Kayıp Olan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş'in Cansız Bedeni Bulundu

 

 

18 Gün Sonra Acı Haber Geldi
Van’da 27 Eylül 2024 Cuma günü KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş’in cansız bedeni, yapılan arama çalışmalarının ardından Van Gölü’nün Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Genç kızın kaybolduğu günden bu yana ailesi ve ekipler tarafından yapılan aramalar ne yazık ki üzücü bir sonla sonuçlandı.

İçişleri Bakanı’ndan Taziye Mesajı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda Rojin Kabaiş’in ölüm haberini kamuoyuyla paylaştı. Yerlikaya mesajında şu ifadeleri kullandı: “27 Eylül 2024 Cuma günü Van’da KYK yurdundan ayrılan ve 18 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş kızımızın maalesef cansız bedeni ekiplerimiz tarafından Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. Rojin kızımıza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum.”

 

#RojinKabais #Van #İçişleriBakanlığı #AliYerlikaya #KYKYurdu #Başsağlığı #VanGölü #KayıpÖğrenci #Türkiye

 

source

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL